Autodijagnostika : Pregled Novijih Modela Skenera

U današnjem svetu, automobili su postali mnogo složeniji nego što su bili, sa ogromnom lepezom elektronskih sistema, senzora i kompjutera koji kontrolišu sve, od motora do sistema za zabavu. Kao rezultat toga, autodijagnostički skeneri su postali suštinski alat za vlasnike automobila i mehaničare.

Ovi uređaji omogućavaju korisnicima da brzo i efikasno dijagnostikuju i otklone probleme sa svojim vozilima, štedeći vreme i novac na skupim popravkama. U ovom postu na blogu ćemo istražiti 10 najnovijih modela autodijagnostičkih skenera, njihove karakteristike i prednosti.

1. Autel MaxiSYS Elite

Autel MaxiSYS Elite je moćan auto dijagnostički skener sa velikim ekranom osetljivim na dodir od 9,7 inča, brzim četvorojezgarnim procesorom i Android operativnim sistemom. Može da dijagnostikuje preko 80 marki i modela vozila i nudi napredne funkcije kao što su prenos podataka uživo, dvosmerna kontrola i kodiranje modula.

dijagnostika automobila

Photo by: Autel

2. Autel MaxiCOM MK808BT

Autel MaxiCOM MK808BT je moćan dijagnostički skenernudeći sveobuhvatnu pokrivenost za razne marke i modeli vozila. Njegove napredne karakteristike uključuju dvosmernu kontrolu, programiranje tastera i napredne mogućnosti kodiranja.The MK808BT nudi Bluetooth povezivanje i veliki ekran osetljiv na dodir koji je jednostavan za korišćenje.

3. Launch Ks431 Pro V+

Launch Ks431 Pro V+ je svestrani auto-dijagnostički skener sa ekranom osetljivim na dodir od 10,1 inča, četvorojezgarnim procesorom i Android operativnim sistemom. Nudi sveobuhvatnu dijagnostičku pokrivenost za preko 100 marki i modela vozila i ima napredne funkcije kao što su programiranje ključeva, ECU kodiranje i resetovanje održavanja.

4. BlueDriver Bluetooth Professional OBDII 

BlueDriver Bluetooth Professional OBDII alat za skeniranje je kompaktan i jednostavan za korišćenje auto dijagnostički skener koji se bežično povezuje sa pametnim telefonom ili tabletom preko Bluetooth-a. Nudi detaljne dijagnostičke informacije, uključujući prenos podataka uživo, podatke zamrznutog okvira i definicije koda, i podržava sve OBDII protokole.

5. Launch Ks431 CRP429C

Launch Ks431 CRP429C je moćan i svestran auto dijagnostički skener. Poseduje 5-inčni ekran osetljiv na dodir i operativni sistemoAndroid. Može da dijagnostikuje preko 50 marki i modela vozila i ima napredne funkcije kao što su SAS kalibracija, resetovanje ulja i ABS krvarenje.

6. Innova 3160g Pro OBD2 skener / čitač kodova automobila

Innova 3160g Pro OBD2 skener / čitač kodova automobila je svestran i pristupačan auto dijagnostički skener sa velikim ekranom u boji od 3,5 inča. Može da dijagnostikuje preko 25 marki i modela vozila i ima napredne funkcije kao što su čitanje ABS i SRS kodova, prenos podataka uživo i zamrzavanje podataka.

7. Foxvell NT644 Pro

Foxvell NT644 Pro je profesionalni dijagnostički skenernudeći napredne funkcije kao što su dvosmerna kontrola, programiranje ključeva i široka pokrivenost za razne marke i modeli vozila. Pored toga, NT644 Pro nudi intuitivan korisnički interfejs i veliki ekran visoke rezolucije.

Photo by CarDiagnosticSa

8. Autel MaxiCheck Pro

Autel MakiCheck Pro je veoma svestran dijagnostički skener. Nudi niz naprednih funkcija, uključujući dvosmernu kontrolu, ključno programiranje i napredne mogućnosti kodiranja. Pored toga, MakiCheck Pro nudi bežično povezivanje i veliki ekran visoke rezolucije.

9. Launch CRP429

Launch CRP429 je veoma napredan dijagnostički skenersa sveobuhvatna pokrivenost zarazne marke i modeli vozila. Njegove napredne karakteristike uključuju dvosmernu kontrolu, programiranje tastera i napredne mogućnosti kodiranja.The CRP429 nudi bežično povezivanje i veliki ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije.

10. Autel MaxiDiag Elite MD802

Autel MaxiDiag Elite MD802 je moćan dijagnostički skenernudeći široku pokrivenost za domaća i strana vozila. Njegove napredne karakteristike uključuju dvosmernu kontrolu, programiranje ključeva i napredne mogućnosti kodiranja. Pored toga, MD802 nudi bežično povezivanje i veliki ekran visoke rezolucije.

Zaključak

Automobilska industrija je zabeležila značajan porast u upotrebi autodijagnostičkih skenera. Deset najnovijih modela o kojima smo govorili u ovom članku nude napredne funkcije i prednosti koje zadovoljavaju potrebe i mehaničara i entuzijasta automobila.

Tražite bežično povezivanje? Dvosmernu kontrolu? Napredne mogućnosti kodiranja ili široku pokrivenost za širok spektar marki i modela vozila? Skeneri za auto-dijagnostiku na ovoj listi će zadovoljiti vaše potrebe. Uz pomoć ovih moćnih alata, dijagnostikovanje i rešavanje problema u vašem vozilu nikada nije bilo lakše ili efikasnije.

Ukoliko vam je potrebna profesionalna dijagnostika ili servis autoklime Novi Sad ima pravo mesto za vas – Autoservis Pilipović.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI