Kako odabrati e-bicikl? Evo devet najboljih!

e-bicikl

Ako i dalje zamišljate e-bicikl kao tešku i glomaznu mašinu, razmislite ponovo. Tehnološki napredak znači da su današnji e-bicikli lagani, prenosivi i nude duže trajanje baterije i kraće vreme punjenja. Drugim rečima: dozvoljavaju vam da vozite brže i duže nego ikad. Prednosti e-bicikala opravdavaju njihove visoke cene. Oni ubrzavaju naša putovanja biciklom na posao bez iscrpljivanja naših nogu i emituju manje zagađenja od motocikala i automobila. Dakle, ako ste u potrazi za jednim, pronašli smo najbolje opcije za svaku cenu i situaciju, bez obzira da li želite da ih koristite za put ili off road staze.

Najbolji All-Around E-bicikl

RadCity 5 Plus Step-Thru

RadCity 5 Plus Step-Thru e-bicikl
Courtesy of the retailer

$1,799 AT RAD POWER BIKES

Ovaj „uradi sve“ e-bicikl od Rad Power Bikes-a ima okvir koji je dovoljno udoban za vožnju satima. Ako želite da bicikl ponesete sa posla, kuće i svega između, RadCity 5 Plus Step-Thru ima domet, udobnost i fleksibilnost za obavljanje posla. 

Najpovoljniji E-bicikl

Hyper E-ride Electric Mountain Bike

Hyper E-ride Electric Mountain Bike
Courtesy of the retailer

$598 AT WALMART

Ova pristupačna opcija kompanije Hiper Bicycles nudi impresivnu asistenciju pri pedaliranju do 20 mph da vas provede kroz te strme uspone. LED ekran vam omogućava da lako pratite nivoe baterije i brzinu. To je odlična opcija da isprobate e-bicikle bez obavezivanja na veliku cenu.

Najbolji Off-road E-bicikl

RideSWFT Zip Electric Bike

RideSWFT Zip Electric Bike
Courtesy of the retailer

$1,200 AT RIDESWFT.COM

Opremljen sa šest brzina, debelim gumama visokih performansi i suspenzijom koja apsorbuje udarce, ovo je jedan od najsposobnijih e-bicikala na našoj listi. Brine vas malo kiše i snega? Nema potrebe. Zip-ove gume visokih performansi nude značajan gazeći sloj, osiguravajući prianjanje koje vam je potrebno tokom cele zime.

Lectric eBikes XP Step-Thru 2.0

Lectric eBikes XP Step-Thru 2.0
Courtesy of the retailer

$999 AT LECTRICEBIKES.COM

Jedan od najpristupačnijih bicikala na našoj listi, Lectricov e-bicikl dolazi ramen na koji se sa lakoćom penje kao i sa podesivom asistencijom za pedalu, automatski pružajući snagu koja vam pomaže da pedalirate. Nemojte brinuti ako niste vični delovima i sastavljanju e-bicikla. Ovaj bicikl stiže u potpunosti sastavljen, tako da sve što treba da uradite je da sednete i krenete.

Najudobniji E-bicikl

Sixthreezero EVRYjourney 250W

Sixthreezero EVRYjourney 250W
Courtesy of the retailer

$1,250 AT SIXTHREEZERO.COM

Ova ergonomska opcija je savršena za brzo putovanje na posao ili opuštenu vožnju parkom. Dizajniran je da vas drži u uspravnom, opuštenom položaju za vožnju i pomaže vam da smanjite opterećenje na kuku, ramenima i kolenima tako da se sledećeg dana nećete probuditi sa bolom u leđima.

Najkvalitetniji E-bicikl

RadRover 6 Plus Step-Thru

RadRover 6 Plus Step-Thru
Courtesy of the retailer

$1,999 AT RAD POWER BIKES

Ova moćna opcija je opremljena hidrauličnim disk kočnicama i lako uklonjivom baterijom za efikasno punjenje. Živite malo van grada? Bez brige. RadRover 6 ima zapanjujući motor sa zupčanikom bez četkica od 750 V koji će vas pokretati do 20 milja na sat.

Najbolji Odnos Cena/Kvalitet

Schwinn 700c Ingersol Electric Bike

Schwinn 700c Ingersol Electric Bike
Courtesy of the retailer

$1,199 AT DICK’S SPORTING GOODS

Ovaj lagani i izdržljivi bicikl iz Schwinna ima domet od 45 milja sa punjenjem baterije od 3 sata bržim nego inače. Takođe ima mehaničke disk kočnice i 7-brzinski pogon koji vam omogućava da udarite na trotoar i staze. Ovaj bicikl ima impresivnu kombinaciju specifikacija za svoju cenu, što ga čini odličnim.

Diamondback Union 1 E-Bike

Diamondback Union 1 E-Bike
Courtesy of the retailer

$3,500 AT BACKCOUNTRY

Ova opcija je visokotehnološka verzija Diamondbackovog najprodavanijeg bicikla sa baterijom od 400 Wh i snažnim Bosch motorom. Takođe nudi moćnu asistenciju pedalama pri brzinama do 28mph, a gume čvrste kao ekseri će vam omogućiti nesmetanu vožnju.

Ancheer 350/500W Electric Bike

Ancheer 350/500W Electric Bike
Courtesy of the retailer

$880 AT AMAZON

Opremljen motorom bez četkica velike brzine od 500 W, ovaj Ancheer bicikl ima vek trajanja baterije od 35 kilometra da vas od kuće do kancelarije može odvesti samo jednim punjenjem. Njegov profesionalni sistem menjača sa 21 brzinom takođe povećava snagu pri penjanju, varijaciju dometa i prilagodljivost terena.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI