Stižu Samsung Galaxy Book2 Pro i Book2 Pro 360!

Samsung planira da otkrije ažuriranja za svoju Galaxy Book liniju Windows notebook računara na svojoj trećoj velikoj najavi proizvoda u godini, a na drugom mestu samo ovog meseca — posle porodica Galaxy S22, Galaxy Tab S8 i novog digitalnog novčanika, na Unpacked događaju, stiže predstavljanje i na Mobile World Congress-u večeras, u Barseloni. Stižu Galaxy Book2 Pro i Book2 Pro 360.


Prateći standardnu proceduru Samsung imenovanja, oba laptopa dolaze u veličinama od 13,3 inča ili 15,6 inča — poznati su kao Galaxy Book2 Pro i Galaxy Book2 Pro 360, pri čemu ovaj drugi nudi okretni ekran osetljiv na dodir. Oni su nastavak prošlogodišnjih Galaxy Book Pro i Galaxy Book Pro 360.


Kao što je očigledno iz pristigle infografike, promene su uglavnom iterativne i estetske, jer sadrže novije generacije Intel silikona i ažurirane šeme boja, uključujući neke od istih boja koje se nalaze u Galaxy S22 liniji. Takođe se isporučuju sa Windovs 11, iako je to važilo i za njihove prethodnike, koji su u početku bili unapred instalirani sa Windows 10, javlja 91Mobile.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI

Pad vrednosti kriptovaluta

Nastavlja se pad vrednosti kriptovaluta

Pad vrednosti kriptovaluta – makar one dve najpopularnije digitalne valute, doveo je do toga da ukupna tržišna kapitalizacija ponovo padne ispod milijardu dolara. Bitcoin je

Umetnički prikaz 20 novih Saturnovih satelita

Otkriveno 20 novih Saturnovih satelita

Astronomi su otkrili 20 novih Saturnovih satelita, što je uvećalo taj broj na 82. Saturn je ovim otkrićem pretekao Jupiter, sada već bivši šampion koji