Stižu Samsung Galaxy Book2 Pro i Book2 Pro 360!

Samsung planira da otkrije ažuriranja za svoju Galaxy Book liniju Windows notebook računara na svojoj trećoj velikoj najavi proizvoda u godini, a na drugom mestu samo ovog meseca — posle porodica Galaxy S22, Galaxy Tab S8 i novog digitalnog novčanika, na Unpacked događaju, stiže predstavljanje i na Mobile World Congress-u večeras, u Barseloni. Stižu Galaxy Book2 Pro i Book2 Pro 360.


Prateći standardnu proceduru Samsung imenovanja, oba laptopa dolaze u veličinama od 13,3 inča ili 15,6 inča — poznati su kao Galaxy Book2 Pro i Galaxy Book2 Pro 360, pri čemu ovaj drugi nudi okretni ekran osetljiv na dodir. Oni su nastavak prošlogodišnjih Galaxy Book Pro i Galaxy Book Pro 360.


Kao što je očigledno iz pristigle infografike, promene su uglavnom iterativne i estetske, jer sadrže novije generacije Intel silikona i ažurirane šeme boja, uključujući neke od istih boja koje se nalaze u Galaxy S22 liniji. Takođe se isporučuju sa Windovs 11, iako je to važilo i za njihove prethodnike, koji su u početku bili unapred instalirani sa Windows 10, javlja 91Mobile.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI