Garmin Sportski Satovi

Garmin sportski satovi

Sportski satovi Garmin svakako su najpoznatiji. Govorimo o kući koja proizvodi satove visokog kvaliteta za sve vrste sportova: trčanje, golf, plivanje… Možemo ih bez problema prilagoditi bilo kojoj drugoj aktivnosti.

Garmin Sportski satovi

Garmin je brend koji se godinama specijalizovao za proizvodnju sportskih satova sa pametnim funkcijama: to su uređaji koji, uz mobilne funkcije, nude različite opcije za nadgledanje fizičke aktivnosti u zavisnosti od budžeta koji smo spremni da potrošimo. Danas je moguće pronaći „jeftine“ Garmin sportske satove; odnosno satove koji koštaju manje od 200 evra. Iznad te cifre nailazimo na mnoštvo naprednih opcija sve do cene od preko 1000 evra. Imamo mnogo opcija u zavisnosti od toga šta tražimo, u zavisnosti od vrste sporta ili stila ili novca koji želimo da potrošimo.

Pridružite nam se da biste videli najbolje Garmin sportske satove prema rasponu cena.

Garmin Forerunner 35

Garmin sportski satovi

Počinjemo sa Garmin Forerunner 35, koji ima ugrađeni GPS, pametna obaveštenja, automatsko otpremanje na Garmin Connect, praćenje u realnom vremenu i kontrolu muzike. Iako je to sat koji je uglavnom dizajniran za trčanje, ne zaustavlja se na tome. Na primer, možete da promenite njegov režim i merite trčanje kako na otvorenom tako i na traci, na biciklu ili tokom eliptične sesije. Ima monitor dnevne aktivnosti koji broji korake, kalorije, nadzor sna, puls i najaktivnije minute aktivnosti. A ako Vam to nije dovoljno, ima i „budilnik” da Vam stavi do znanja da je vreme da se probudite.

Garmin Vivomove HR

Garmin sportski satovi

Ako je tražite elegantan i sofisticiran sat koji poseduje najsavremeniju tehnologiju, ovo je možda najbolji izbor za vas. Estetski izgleda kao običan ručni sat, a pametni ekran se pojavljuje samo kada brzo okrenete zglob. Osim što broji korake i nadgleda vaš san, Garmin Vivomove HR takođe koristi i vaš puls da vas informiše o sagorelim kalorijama ili intenzitetu vaših aktivnosti. Ono što želimo da istaknemo u vezi sa ovim satom jeste njegov monitor stresa koji će vam omogućiti da znate da li imate miran, uravnotežen ili stresan dan. U slučaju da ste pod stresom, možete aktivirati tajmer za opuštanje koji će Vam pomoći da mirnije dišete dok se ne opustite.

Forerunner 735XT

Garmin sportski satovi

Ako ste profesionalni triatlonac i tražite sat koji meri apsolutno sve, ovaj Garmin Forerunner 735KST sat je toplo preporučena opcija. Pruža niz dinamičkih i veoma naprednih podataka kako za trčanje tako i za biciklizam ili plivanje: informacije o dužini koraka, vremenskom bilansu kontakta sa zemljom, vertikalnom omeru, fazi snage, pomaku centra platforme i još mnogo toga. GPS i GLONASS brzo i precizno lociraju Vaš položaj, čak i kada trčite duboko u šumi ili u blizini visokih zgrada. Ovaj model je prvi Garmin sat koji je uključio Elevate ™ tehnologiju za merenje pulsa na vašem zglobu, nešto što možemo uočiti na drugim vrhunskim Garmin satovima. Još jedna stvar koja nas fascinira je LiveTrack: sistem koji omogućava porodici i prijateljima da prate vašu lokaciju u realnom vremenu tokom vaših obilazaka.

Vivoactive 3/3 Music

Garmin sportski satovi

Ovo je jedan od najboljih i najkompletnijih satova u ovom vrednosnom rangu. Mnogo je stvari koje karakterišu ovaj Garminov sportski sat, kao što je mogućnost da na njega lako prebacite do 500 pesama, a zatim slušate muziku na svojim Bluetooth slušalicama. Ovaj pametni sat takođe možete koristiti za mnoge vrste sportova i vremenske uslove. Čak se možete i tuširati i plivati sa njim bez ikakvih problema. Karakteriše ga i Garmin Chroma Display ,ekran koji je vrlo ugodan za čitanje čak i pod direktnim svetlom. Još jedna interesantna stvar je Garmin Pay, rešenje za beskontaktno plaćanje. Možete ga dopuniti mnogim aplikacijama i vidžetima pored onih standardnih koje mere kondiciju, kalorije, nivo stresa i nadgledaju san.

Garmin Instinct Solar

Garmin sportski satovi

Ako tražite nešto drugačiji sat, Garmin Instinct Solar sa ugrađenim GPS-om je pravi sat za vas. Garmin Instinct Solar je moderan, terenski model koji se puni sunčevom svetlošću. Idealan pratilac za sve istraživače i ljude koji puno vremena provode na otvorenom. Ima senzor srčane frekvencije i pulsni oksimetar za proveru zasićenja arterijske krvi kiseonikom. Sposoban je da izračuna i nadgleda stres, optimizuje telesne rezerve energije i prilagodi se globalnim satelitskim navigacionim sistemima. Da bi pokazao svoj otpor, Instinct Solar model ima i vojni certifikat MIL-STD-810G i izdržava sve vrste udaraca, ogrebotina i čak do 100 metara dubine u vodi.

Approach S60

Garmin sportski satovi

Ako Vam je potreban Garminov sat za golf, ovo je jedan od najbolje ocenjenih satova od strane korisnika. Approach S60 ima novi korisnički interfejs, mape u boji CourseView i udaljenost PlaysLike za snimke uzbrdo i nizbrdo sa neverovatnih 40.000 golf terena širom sveta. Takođe ima funkciju AutoShotTM koja vam pruža informacije o udaljenosti tokom svake runde i snima vaše snimke za detaljnu analizu čim završite sa igranjem. Kao da to nije dovoljno, ima i detalje kao što su: SwingTempo za merenje odnosa između backswing-a i downswing-a; PinPointer za smer pina kada imate slepu tačku; TruSwing senzor za golf: brzina zamaha i ugao putanje palice. Pored svega ovoga, poseduje i GPS, ekran od 1,2 inča koji je osetljiv na dodir, broji korake, sagorene kalorije, udaljenost i nadgleda san. 

Fenix 5

Garmin Fenix 5

Ovaj kompaktni sat koji je namenjen za više sportova (od samo 47 mm) ima mnoge karakteristike koje smo do sada videli u prethodnim satovima srednje klase. Njima se pridružuju i druge funkcije kao što su senzori za aktivnosti na otvorenom, među kojima su GPS i GLONASS satelitsko pozicioniranje, barometarski visinomer i 3-osni kompas sa žiroskopom. Pored toga, Fenik 5 izvođački paket poseduje HRM-TRI monitor, kako bi se videla napredna dinamika trčanja i nadgledao puls u vodi. A ako nas nešto fascinira kod ovog sata, to je trajnost njegove baterije: do 2 nedelje u režimu pametnog sata, 24 sata u režimu GPS ili do 75 sati u režimu uštede energije UltraTrac. Ima novi vidžet za performanse za bolje nadgledanje vašeg fizičkog stanja koji će vam pomoći da efikasnije trenirate ako je to moguće: status treninga, opterećenje, maksimalna procena VO2, funkcionalni prag snage i kontrola oporavka i još mnogo podataka. Sat koji osim trčanja, plivanja i vožnje bicikla, možete koristiti i u drugim sportovima kao što su skijanje, golf ili veslački sportovi.

Tactix Charlie

Garmin Tactix Charlie

Dolazimo do vrhunskih Garmin satova koji počinju sa Tactix Charlie. Odlikuje se 1,2-inčnim ekranom visoke rezolucije čitljivim na sunčevoj svetlosti sa safirnim kristalom i dnevnim i noćnim režimom. Uključuje unapred učitane TopoActive mape Evrope, plus navigaciju na mapi sa opcijom rutiranja. U ovom satu takođe vidimo aplikaciju Jumpmaster, GPS sa formatom dvostrukog položaja i unapred instaliranim taktičkim aktivnostima, pored integrisane GPS i GLONASS navigacije, 3-osnog kompasa, barometra, visinomera i žiroskopa. Takođe možete da primate e-poštu, tekstualne poruke i upozorenja direktno na satu. Kod ovog modela potrebno je naglasiti pre svega materijale od kojih je napravljen, sa jednostavno spektakularnim kvalitetom: titanijumska maska, DLC premaz, dugmad od nerđajućeg čelika, zakrivljena safirna sočiva otporna na ogrebotine i svetao Garmin Chroma Display ekran u punoj boji. Otporan je na vodu do 100 metara dubine kao što smo već videli kod drugih modela.

Fenix Chronos

Garmin Fenix Chronos

Našu kompilaciju najboljih Garmin sportskih satova po rasponu cena zatvaramo Fenik Chronos-om: vrhuncem satova iz ove kuće, ali i mnogih drugih. Ovo je prvi Garmin sat koji je kombinovao metalnu spoljašnjost sa ugrađenom metalnom EKSO antenom kako bi GPS performanse bile kompatibilne sa navigacijom i sportom. Možemo ga naći sa čeličnim brojčanikom sa vintage kožnim kaišem, čeličnim brojčanikom sa remenom od nerđajućeg čelika i titanijumskim brojčanikom sa kombinovanim titanijumskim kaišem. Svi modeli sa spektakularnim i elegantnim dizajnom koji estetski uopšte ne liči na sportski sat. Ovo je sat za više sportova, sa ekskluzivnim profilima i raznovrsnim funkcijama, poput trčanja, plivanja, biciklizma, triatlona, plivanja, trčanja na stazi, planinarenja, penjanja, skijanja, treninga u zatvorenom, veslanja… Naravno, i ovaj model ima mogućnost primanja mejlova, SMS-ova, poziva, obaveštenja na društvenim mrežama i tako dalje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI