GENKI ShadowCast – Igrajte svoje konzole na laptopu

GENKI ShadowCast

Njujorška kompanija Genki, koja je, kako sami smatraju, pionir na polju gejming inovacija, izbacila je na tržište interesantan gedžet koji je rešio potrebu za koju mnogi gejmeri nisu ni znali da postoji. Danas vam predstavljamo Genki ShadowCast – Console Laptop Link.

Genki ShadowCast omogućava vam da povežete Nintendo Switch, PlayStation 5 ili bilo koju drugu konzolu sa HDMI izlazom na vaš laptop. Funkcioniše tako što pretvara HDMI izlazni signal u video stream koji vaš računar može sa lakoćom da pročita, bez dodatnih drajvera. Esencijalno, ovaj mali uređaj pretvara vaš laptop u TV.

Zamislite samo koliko će prijatnije biti igranje Switch-a u putu do mora na vašem 15 ili 17-inčnom displeju laptopa?

Iako je malih dimenzija, ShadowCast ima odlične performanse. Pored funkcije streaminga, možete ga koristiti za snimanje vaših igara. Možda je vreme da se svi vaši prijatelji na društvenim mrežama uvere kako ste samo vi jedan opaki gejmer! Ovo je naš omiljeni Nintendo related gedžet, ako izuzmemo nostalgiju koju je uzrokovao Nintendo Game & Watch.

Povezuje se prilično lako. Genki ShadowCast uređaj priključite u samu konzolu, dok se za vezu sa laptopom koristi obostrani USB-C kabel. Na laptop otvorite Genki Arcade App, i spremni ste!

Pored opcije kastovanja konzola na vaš laptop, Genki ShadowCast vam omogućava da vašu DSLR kameru koristite kao profesionalnu web kameru. Uz ovaj uređaj praktično nema potrebe da kupujete dve skupe kamere za primene u različite svrhe.

Genki ShadowCast možete kupiti direktno sa sajta kompanije, a cena je 50 američkih dolara. Neko će reći – previše za streaming donglu. Mi kažemo – sve zavisi koliko vam sreće, osmeha i dobrog gejminga donese!

 

Povezano: Noise i1 pametne naočare

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI

Montesori radionica

Tehnologija u Montesori okruženjima

Verovali ili ne, koncept tehnologije u Montesori okruženjima je prilično kontroverzan. S jedne strane, želimo da naša deca budu spremna za sve što nam predstoji

Astronomi otkrili najbližu crnu rupu Zemlji

Astronomi otkrili najbližu crnu rupu Zemlji

Teleskop Gemini North na Havajima otkriva prvu uspavanu i najbližu crnu rupu zvezdane mase u našem kosmičkom dvorištu Astronomi su koristeći Međunarodnu opservatoriju Gemini, kojom

e-bicikl

Kako odabrati e-bicikl? Evo devet najboljih!

Ako i dalje zamišljate e-bicikl kao tešku i glomaznu mašinu, razmislite ponovo. Tehnološki napredak znači da su današnji e-bicikli lagani, prenosivi i nude duže trajanje