Najbolje Igre Na PS5

Najbolje igre na PS5

2021. godina obećava da će biti ogromna za PlayStation, s novim Horizon i God of War igrama predviđenim za izlazak. Ipak to ne znači da na najnovijoj Sonijevoj konzoli već nema fantastičnih igara. Najveće igre koje su izašle u isto vreme kada i konzola bile su Demon’s Souls i Spider-Man: Miles Morales. Pored toga, postoje neke odlične igre na više platformi koje su dobile tretman PS5. Imajte na umu da naša lista Najbolje igre na PS5 ne uključuje ažurirane PS4 igre, poput Devil May Cry 5: Special Edition.

Hitman 3

Hitman 3 je prva velika igra 2021. godine. Završavajući ponovo pokrenutu Hitman trilogiju, koja je započela istoimenim naslovom 2016. godine, Hitman 3 je dobio ocenu 9/10 od GameSpot stranice zahvaljujući svom izvrsnom dizajnu nivoa, poboljšanoj priči i mogućnosti ponovnog korišćenja. Taj poslednji atribut je ključ. Hitman se možda odnosi na atentate, ali je više puzzle nego akciona igra, i moraćete da igrate svaki nivo iznova i iznova da biste videli sve kreativne načine na koje agent 47 može da se oslobodi loših momaka. Igra je dostupna na PS4 i PS5, između ostalih konzola, ali verzija PS5 ima 4K, 60 sličica u sekundi igranja i poboljšane haptične povratne informacije zahvaljujući DualSense kontroleru.

Demon’s Souls

Jedan od upadljivijih trendova u poslednjih 10 godina bio je uspon super teške igre. Mnogo toga je do uspeha Dark Souls-a pripalo FromSoftware-u, koji je na PlayStation 3 i Xbox 360 stigao 2011. godine. Sama igra Dark Souls je bila duhovni naslednik Demon’s Souls-a, veoma cenjene igre FromSoftvare-a koja je pokrenuta 2009. godine. Demon’s Souls sada ima drugi život na PlayStation 5, kao verovatno najbolja igra na platformi. Na Metacritic-u ima ocenu 92, a od GameSpot-a 9 od 10. Zaslužan je za veran remake klasika iz 2009. godine koji je poboljšan boljim pokretima i modernizovanom grafikom koja pokazuje šta sve PS5 može.

Spider-Man: Miles Morales

Najbolje igre na PS5

U Spider-Man: Miles Morales, proširenju Spider-Man-a iz 2017. godine, možete nositi ranac iz kojeg iskače mala mačka koja nosi masku Spider-Man-a i napada vaše neprijatelje. Mislim da je to dovoljan razlog da se ova igra nađe na našoj listi. Šalu na stranu, Spider-Man: Miles Morales zaista zaslužuje da se nađe na ovoj listi kao jedna od najboljih igrica na PS5.

Astro’s Playroom

Astro’s Playroom je dizajnirana da pokaže šta sve Dual Sense kontroler na PlayStation 5 može. Astro’s Playroom dolazi besplatno sa PlayStation-om 5. “Besplatni tehnološki demo“ možda i ne zvuči previše ozbiljno i ne odaje utisak “must-play“ igre, ali Astro’s Playroom je dobio snažno priznanje zbog toga što je ispunjen pametnim igrama koje su omaž prethodnim PlayStation igrama i, što je još važnije, zbog zabave u igranju. Astro’s Playroom ne pokušava da sakrije činjenicu da je to izgovor da vam pokaže šta gamepad može. A prema Mikeu Epsteinu iz GameSpot-a, Astro’s Playroom dočarava svet koji ćete želeti da vidite i istražite.

The Pathless

 

Akciona igra u trećem licu koja se prvenstveno bavi protokom i kretanjem, The Pathless je zadovoljstvo igrati svake sekunde dok god imate kontroler u ruci. Dostupan je na drugim platformama, uključujući iPad, ali smatramo da ga je najbolje igrati na trenutnoj generičkoj konzoli kao što je PS5, gde vizuelni elementi i brzina kadrova odražavaju glatkost dizajna igre.

Sackboy: A Big Adventure

Najbolje igre na PS5

Maskota LittleBigPlanet-a je ovde da pruži značajniji platformer od simpatičnog, ali kratkog Astro’s Playroom. Sackboi: A Big Adventure napušta stvaranje nivoa oko kojeg se LittleBigPlanet usredsredio i umesto toga se u potpunosti fokusira na 3D platformiranje. Ali zadržava živopisne slike i šarm. Ne, to nije platformer na Mario-ovom nivou, ali je pristupačna zabava svima koji imaju PlayStation 5.

Assassin’s Creed Valhalla

Najbolje Igre Na PS5

Daleko je od ekskluzivnosti za PlayStation 5, ali Assassin’s Creed Valhalla je i dalje verovatno najveća igra na konzoli. Zaista mislimo da je ovo neverovatno velika igra. Glavni pohod potrajaće i preko 50 sati, a sa strane ćete videti još mnogo dobrih vikinških stvari. Verzija PS5 čini pustošenje Engleske lakšim, sa 4K igranja, 60 kadrova u sekundi.

Pogledaj još vesti iz gejming sveta koje ti nudi Digitalni Svet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI