Najbolje kućne sigurnosne kamere za 2021. godinu

Kućne kamere

Današnje sigurnosne kamere dolaze u više različitih stilova, uključujući video zvona i spoljne kamere.

Mnoge od ponuđenih opcija kućne bezbednosti imaju posebne karakteristike poput prepoznavanja lica, besplatnog skladištenja na cloud-u, detekcije pokreta, dvosmernog zvuka i upozorenja za osobe. Ako želite da pripazite na sve kada niste kod kuće, razmislite da li biste želeli da uzmete u obzir i unutrašnju sigurnosnu kameru. 

Bez obzira na to da li pokušavate odvratiti provalnike ili samo želite pregledati snimke svoje mačke dok niste kod kuće, postoji zatvorena kućna sigurnosna kamera koja odgovara vašim potrebama. Ako niste sigurni odakle da počnete da tražite sistem kamera da biste proverili određene okvire, u nastavku smo vam istakli nekoliko kandidata za najbolju unutrašnju sigurnosnu kameru kako bismo vam pomogli da donesete odluku.

Wyze Cam v3 (2020)

U moru skupih sigurnosnih kamera, Vize Cam v3 za 20 dolara nudi veliku vrednost. U paru sa ovom direktnom aplikacijom, lakom instalacijom i solidnim performansama, a ova izvrsna kućna sigurnosna kamera je naša omiljena kamera u zatvorenom prostoru (i otporna je na vremenske uslove pa je možete koristiti i kao spoljnu sigurnosnu kameru).

Ono što ovu sigurnosnu kameru još više izdvaja su besplatno dvonedeljno skladištenje na cloud-u i ugrađeni prostor za microSD karticu za lokalno skladištenje. Morate kupiti microSD karticu odvojeno, ali to je standard za većinu kamera sa lokalnim skladištem. Ova pametna kamera podržava Aleka i Google Assistant glasovne komande i ima funkciju zone detekcije pokreta.

Netatmo Smart Indoor Camera

Pametna Netatmo kamera od nekih 200 dolara, koja se ranije zvala Netatmo Welcome, jedna je od retkih opcija sigurnosnih kamera u zatvorenom koja radi sa HomeKit Secure Video. HomeKit Secure Video je usluga koja radi sa iOS aplikacijom Home. Nudi do 10 dana besplatne video istorije zasnovane na događajima, skladištenim na iCloud-u.

Nekoliko kompanija sa sigurnosnim kamerama više nudi besplatno skladištenje na cloud-u (ahem, Arlo) – a još ih manje nudi 10 punih dana besplatnog skladištenja u oblaku. Wyze je izuzetak sa dve nedelje besplatnog čuvanja ove unutrašnje sigurnosne kamere, što je jedan od razloga zašto je ovo trenutno omiljena kamera u zatvorenom.

Pametna unutrašnja kamera kompanije Netatmo ima 1080p HD prenos uživo, vidno polje od 130 stepeni, noćni vid i lokalno skladište sa priloženom microSD karticom. Ova sigurnosna kamera takođe ima mogućnosti prepoznavanja lica kada kreirate bazu podataka prijatelja i članova porodice. Pored rada sa HomeKit-om, Smart Indoor Camera takođe podržava Aleka i Google Assistant glasovne komande.

Nest Cam IQ Indoor

Sa nekih 299 dolara, Nest Cam IK Indoor je definitivno skupa opcija za sigurnosnu kameru. Ali, ova zatvorena kamera ima mnoštvo vrhunskih karakteristika sa mnogo privlačnosti. Prvo, ima 1080p HD livestreaming, upozorenja za osobe i 4K senzor slike. Taj 4K senzor slike omogućava funkciju zvanu Supersight koja zumira osobu i prati je u vidnom polju kamere.

Ako platite pretplatu na Nest Aware-u koja počinje sa 5 dolara mesečno, dobićete pristup funkciji prepoznavanja lica. Pomoću prepoznavanja lica možete da napravite bazu podataka prijatelja i porodice u aplikaciji, a zatim da primate prilagođena upozorenja kada kamera prepozna „Dave“ ili „Molli“.

Nest Cam IK Indoor takođe ima ugrađeni Google Assistant zvučnik za opšte ili pametne kuće specifične glasovne komande.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI

Metode fermentacije voća u Srbiji - Destilerija Krstić

Moderne metode fermentacije voća u Srbiji

Fermentacija voća je ključni proces u proizvodnji visokokvalitetnih alkoholnih pića, a savremeni pristupi i tehnologije omogućavaju proizvođačima da unaprede svoje proizvode i osvoje nova tržišta.

QA tester

Šta radi QA Tester?

Uloga QA testera postaje sve važnija kako tehnologija napreduje. QA tester, ili tester za osiguranje kvaliteta, igra ključnu ulogu u razvojnom timu, garantujući da krajnji

genetska terapija

Genetska Terapija i Njena Primena

Genetska terapija predstavlja revolucionarni pristup u medicini koji ima potencijal da radikalno promeni lečenje mnogih bolesti. Tokom poslednjih decenija, napredak u ovoj oblasti je bio