Nothing Phone 1: Pogledajte kako izgleda

Nothing Phone 1, front and back side

Nove fotografije Nothing Phone 1 uređaja najzad rešavaju misteriju izgleda ovog, već prilično misterioznog telefona. 

Kompanija Nothing, kreator jednih od najinteresantnijih slušalica na tržištu danas, nikada ranije nije proizvela telefon. To ste, možda i zaključili po ne tako imaginativnom nazivu – Phone 1.

Ovo je mnoge ljude navelo na skepticizam, jer nisu sigurni koliko kompanije bez iskustva u proizvodnji telefona može na pravi način da odgovori zahtevima korisnika.

Njihov jedini uređaj do sada – slušalice Nothing Ear, jesu podigle veliku buku u pozitivnom smislu. Sa svojom cenom od 100 dolara za mnoge su bile najbolje slušalice u 2021. Godini.

Pretpostavlja se da će kompanije Nothing i ovog puta igrati na tu kartu – dobar odnos cene i kvaliteta, dobar izgled i zadovoljavajuću funkcionalnost.

Kakvih je specifikacija Nothing Phone 1?

Prema od ranije poznatim podacima, ovaj gedžet dolazi sa OLED ekranom od 6,55 inča, i sa modifikovanom verzijom Android operativnog sistema. Pokretaće ga dobro provereni Qualcomm Snapdragon čipset.

Na novoobjavljenim fotografijama takođe se može primetiti dualna kamera, kao i bežično punjenje.

Osim ovih podataka, i da je poput Nothing Ear slušalica, delimično sačinjen od providnih elemenata, na žalost, nemamo još mnogo informacija. Za njih ćemo morati da sačekamo 12. Jul kada će telefon Nothing Phone 1 biti i zvanično predstavljen javnosti.

Povezane vesti: Samsung predstavlja novi digitalni novčanik

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI