Nothing Phone 1: Pogledajte kako izgleda

Nothing Phone 1, front and back side

Nove fotografije Nothing Phone 1 uređaja najzad rešavaju misteriju izgleda ovog, već prilično misterioznog telefona. 

Kompanija Nothing, kreator jednih od najinteresantnijih slušalica na tržištu danas, nikada ranije nije proizvela telefon. To ste, možda i zaključili po ne tako imaginativnom nazivu – Phone 1.

Ovo je mnoge ljude navelo na skepticizam, jer nisu sigurni koliko kompanije bez iskustva u proizvodnji telefona može na pravi način da odgovori zahtevima korisnika.

Njihov jedini uređaj do sada – slušalice Nothing Ear, jesu podigle veliku buku u pozitivnom smislu. Sa svojom cenom od 100 dolara za mnoge su bile najbolje slušalice u 2021. Godini.

Pretpostavlja se da će kompanije Nothing i ovog puta igrati na tu kartu – dobar odnos cene i kvaliteta, dobar izgled i zadovoljavajuću funkcionalnost.

Kakvih je specifikacija Nothing Phone 1?

Prema od ranije poznatim podacima, ovaj gedžet dolazi sa OLED ekranom od 6,55 inča, i sa modifikovanom verzijom Android operativnog sistema. Pokretaće ga dobro provereni Qualcomm Snapdragon čipset.

Na novoobjavljenim fotografijama takođe se može primetiti dualna kamera, kao i bežično punjenje.

Osim ovih podataka, i da je poput Nothing Ear slušalica, delimično sačinjen od providnih elemenata, na žalost, nemamo još mnogo informacija. Za njih ćemo morati da sačekamo 12. Jul kada će telefon Nothing Phone 1 biti i zvanično predstavljen javnosti.

Povezane vesti: Samsung predstavlja novi digitalni novčanik

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAJNOVIJE VESTI

Astronomi otkrili najbližu crnu rupu Zemlji

Astronomi otkrili najbližu crnu rupu Zemlji

Teleskop Gemini North na Havajima otkriva prvu uspavanu i najbližu crnu rupu zvezdane mase u našem kosmičkom dvorištu Astronomi su koristeći Međunarodnu opservatoriju Gemini, kojom

e-bicikl

Kako odabrati e-bicikl? Evo devet najboljih!

Ako i dalje zamišljate e-bicikl kao tešku i glomaznu mašinu, razmislite ponovo. Tehnološki napredak znači da su današnji e-bicikli lagani, prenosivi i nude duže trajanje

Pronađen Hiparhov drevni katalog zvezda

Smatralo se da je grčki astronom Hiparh, ilustrovan na slici iznad u svojoj opservatoriji u Aleksandriji u Egiptu, napisao prvi, sada već drevni katalog zvezda.

Elon Musk preuzeo Twitter

Elon Musk preuzeo Twitter

Elon Musk, vlasnik Tesle i Space X-a je napokon preuzeo Twitter! Simpatični milijarder morao je na kraju da izbroji do 44 milijarde dolara kako bi